Abonneren op nieuwsbrief voor ouders

trommel

Voor uw peuter, hoe klein die ook nog is, is de periode dat hij of zij de peuteropvang bezoekt heel belangrijk. De peuters leren ontzettend veel, meer dan we soms denken, en dat gaat vaak ongemerkt. De leidsters in de peuteropvang doen hun uiterste best om voor de peuters een veilige omgeving te creëren, waar ze samen met andere peuters spelenderwijs kunnen leren.
De leidsters koppelen  regelmatig, misschien wel wekelijks of dagelijks, aan u terug hoe het uw peuter die ochtend of middag is vergaan. Ook organiseren zij  info-avonden, koffie-ochtenden of andere momenten waarop beleids- en andere voor u belangrijke zaken te sprake komen.

Op Facebook komt u verhalen en foto’s tegen van activiteiten in de verschillende locaties en ziet u hoe kinderen en leidsters genieten. Maar we willen u ook graag wat breder informeren over zaken en ontwikkelingen die misschien wat verder van u af staan, maar die wel van belang zijn voor u en uw kind. Zaken die soms ook wat verder gaan dan het dagelijks gebeuren in de peuteropvang, maar daarom niet minder belangrijk zijn. Daarom gaan we met enige regelmaat een digitale nieuwsbrief voor ouders uitbrengen. Dat doen we digitaal omdat praktisch iedereen een e-mailadres heeft waarop die kan worden ontvangen. U kunt die ontvangen door uw gegevens hieronder in te vullen.
Reageren is niet mogelijk