Cursus ‘Gezond omgaan met voeding en inkomen”

rabobankGratis aangeboden door Rabobank Parkstad Limburg
Cursus ‘Gezond omgaan met voeding en inkomen’
Bewuster omgaan met uitgaven zonder op kwaliteit te besparen.

Gezond eten hoeft niet duur te zijn.
Gezond en lekker eten is belangrijk. Dat weten we allemaal. Maar steeds meer mensen komen in financiële problemen en moeten lange tijd met minder geld rondkomen. Dit is niet altijd makkelijk en vraagt creativiteit. zeker met kleine kinderen is het belangrijk een goed eetpatroon te ontwikkelen. Wilt u ook meer zicht in uw uitgaven? Vindt u het wel eens moeilijk om ‘nee’ te zeggen tegen familie, vrienden en verlokkelijke reclames? En wilt u meer zicht op hoe u kunt besparen op kosten van boodschappen, zonder te besparen op de kwaliteit en uw gezondheid? De cursus Gezond omgaan met voeding en inkomen maakt het makkelijker!

De Bijeenkomsten
De cursus bestaat uit vier ochtenden of middagen van ieder twee uur gegeven door een budgetadviseur en een voedingsdeskundige. U krijgt veel praktische tips. Denk hierbij aan het besparen op energieverbruik en uw boodschappen. Ook leert u een kasboek maken, etiketten van voedingsmiddelen lezen en doet u mee aan een smaaktests. Rabobank Parkstad Zuid biedt u deze cursus gratis aan in samenwerking met de GGD-Zuid Limburg en Peuterspeelzaalwerk Heerlen.

Deelnemers zijn enthousiast over de bijeenkomsten!
Uit onderzoek blijkt dat ze de cursus gemiddeld een 8 geven!

Enkele reacties:
Leo: “Mijn verschillende verzekeringen dekten soms hetzelfde. Daardoor betaalde ik te veel. Ik heb dit aangepast en dat merk ik in mijn portemonnee.”
Monique: “Ik let erop dat mijn zoontje van 2 gezond eet. Nu we af en toe samen fruit eten, gaat het een stuk makkelijker.”

Interesse of vragen over deze cursus?
Stuur een e-mail naar: info@peuterspeelzaalwerk.nl met uw naam, telefoonnummer en woonplaats. Of bel met telefoonnummer 045-4007700 (maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.00 tot 14.00 uur). U kunt zich ook direct inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel als mogelijk contact met u op.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

In samenwerking met:

ggdzl        240x67xjogg_logo.jpg.pagespeed.ic.88MCKWsoIO

Reageren is niet mogelijk