Iedere ouder wil het beste voor zijn kind

Carola Tentij is met haar elf dienstjaren de medewerker die het langst op het Peuterspeelzaalwerk Heerlen en V oerendaal kantoor werkt. “Ik ben in 2006 via het uitzendbureau begonnen bij het peuterspeelzaalwerk. Op 28 augustus om precies te zijn; 26 augustus ben ik jarig, dus dat was een leuk verjaardagscadeau! In maart 2007 kwam ik in vaste dienst van PWH. Het grootste verschil tussen toen en nu is de enorme ontwikkeling die PWH heeft doorgemaakt, onder andere de professionalisering. We zijn ook nog verhuisd, van de Voskuilenweg naar Molenwei. Iedere afdeling heeft nu zijn eigen stekkie. Heel fijn!”

De kindadministratie is Carola’s verantwoordelijkheid. “Aan mij de taak om naar ieders tevredenheid onder andere peuters in peuterspeelzalen te plaatsen, soms vragen over bijvoorbeeld financiële zaken te beantwoorden en aanmeldingen te verwerken. Ouders kunnen altijd bellen, geen enkele vraag is raar. Iedere ouder wil tenslotte het beste voor zijn of haar kind.”
Carola is een bezige bij. Naast haar werk bij PWH en PWV heeft ze een winkel in Kerkrade. “Het was altijd mijn droom om een eigen zaak te openen en dat is met deze winkel met decoratie- en knutselspullen, cadeaus, koffie en blikjes gelukt. Tijdens de uren die ik bij PWH werk, staat er iemand in de winkel. Maar als ik er klaar ben, rijd ik meteen naar Kerkrade. Daarnaast werk ik nog voor een evenementenbureau. Rustig aan doen? Ik weet niet wat dat is,” lacht Carola.
Elf jaar is een hele tijd en Carola realiseert zich dat de kindjes die tóen naar de peuterspeelzaal gingen nu vijftien jaar zijn. “Pffff, de tijd gaat snel, bij dit werk merk je dat pas goed,” lacht ze. Mijn eigen kinderen hebben een peuterspeelzaal van PWH bezocht. Ze hebben er een fijne tijd gehad. Op alle onze zalen werken super leidsters. Ieder persoon is uniek en heeft haar of zijn kwaliteiten. Ik ben trots op PWH!”

Reageren is niet mogelijk