VVE Thuis

Gratis Speelplezier thuis tot en met augustus 2020 

Nu de kinderen in verband met Corona (COVID-19)  niet naar de kinder- en peuteropvang of naar school kunnen, hebben we besloten om op www.speelplezier.tv een gratis toegankelijke button: ‘Speelplezier thuis’ te plaatsen.
Jonge kinderen kunnen tot september thuis samen met hun opvoeders naar korte speelse educatieve filmfragmenten kijken en meedoen.

Veel speelplezier,

Margot Wouterse-Schmitz

 

Hoe u praat of speelt met uw peuter is belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. VVE Thuis ((Voor- en Vroegschoolse Educatie) helpt daarbij.

VVE Thuis helpt ouders om thuis activiteiten te doen die aansluiten bij de thema’s en activiteiten van de peuteropvang. VVE Thuis bestaat uit acht bijeenkomsten. De bijeenkomsten vinden plaats in de peuteropvanglocatie van uw kind. Ouders krijgen de materialen die bij een thema horen. Leidsters leggen uit hoe u daarmee werkt en op die manier de ontwikkeling van uw peuter nog meer ondersteunt.

Stel dat in mei het thema lente van start gaat, dan krijgen ouders tijdens de bijeenkomst van april de materialen en uitleg die bij dat thema horen. Zodra het thema in de peuteropvang begint, kunnen ouders thuis daarop inspelen.

Ook is er tijdens de VVE Thuis avond gelegenheid met andere ouders te praten, vragen over de ontwikkeling of opvoeding te stellen en ideeën aan te dragen.

Aan de bijeenkomsten zijn geen kosten verbonden. De materialen worden gratis en per thema aan de ouders verstrekt.

Geïnteresseerd? Meld u aan voor VVE Thuis bij de leidsters van de peuteropvanglocatie van uw kind.

Folder Resultaten Onderzoek VVE Thuis

Voor meer informatie over VVE Thuis kunt u contact opnemen met de leidsters van de peuterspeelzaal of via info@povh.nl.

 

Reageren is niet mogelijk