Vacature medewerker Kindadministratie (m/v)

18 uur per week

(minimaal voor de duur van 8 maanden)

Stichting Peuteropvang Heerlen (POVH) heeft 21 locaties voor peuteropvang verspreid over Heerlen en Hoensbroek. Professionele medewerkers begeleiden, ondersteund door vrijwilligers, bijna 700 peuters; twee- en driejarigen, die aan het begin staan van hun zoektocht naar vaardigheden en kennis. Door samen te spelen en spelenderwijs te leren, ontdekken en ontwikkelen de kinderen hun mogelijkheden en talenten.

Naast 21 locaties voor Peuteropvang is er een centraal bureau gevestigd, waar functionarissen werkzaam zijn, die zich inzetten om de randvoorwaarden voor Peuteropvang mogelijk te maken.

Door veranderende wetgeving, en de daarmee samengaande administratieve veranderingen, is uitbreiding noodzakelijk binnen onze kindadministratie. De medewerker kindadministratie wordt functioneel aangestuurd door de controller van de organisatie en ressorteert hiërarchisch onder de manager bedrijfsvoering.

Functie – eisen

  • MBO+ / HBO denk- en werkniveau;
  • Kennis van het Office pakket;
  • Ervaring met het werken in een personeels- of kindplanningssysteem;
  • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
  • Flexibel en stressbestendig;
  • Teamspeler.

Als medewerker kindadministratie ben je verantwoordelijk voor de plaatsing van de peuter vanaf de inschrijving tot de laatste dag dat de peuter de peuteropvang bezoekt. Je hebt contacten met peuterspeelzaalleidsters en ouders, maakt een planning voor de gehele peuteropvangperiode, verzorgt plaatsingsovereenkomsten en begeleidt ouders bij de aanvraag van toeslagen bij de Belastingdienst. Je werkt nauw samen met de collega’s binnen de afdeling en draagt een gezamenlijke verantwoording voor het up-to-date houden van het kindplanningssysteem.

Stichting Peuteropvang Heerlen biedt passende arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een informele, ambitieuze organisatie en hebt, mede vanuit je functie, veel interne en externe contacten.

Ben je geïnteresseerd? Mail dan naar c.vanwandeloo@povh.nl of stuur je sollicitatiebrief, uiterlijk 25 oktober 2018, naar POVH, t.a.v. Carola van Wandeloo, afdeling P&O en secretariaat, Postbus 2665, 6401 DD Heerlen.

 

Reageren is niet mogelijk