Vacature: Medewerker Kindadministratie

20 uur per week
(minimaal voor de duur van 3 maanden)

Stichting Peuterspeelzaalwerk Heerlen (PWH) heeft 21 peuterspeelzalen verspreid over Heerlen en Hoensbroek. Professionele medewerkers begeleiden, ondersteund door vrijwilligers, bijna 750 peuters; twee- en driejarigen, die aan het begin staan van hun zoektocht naar vaardigheden en kennis. Door samen te spelen en spelenderwijs te leren, ontdekken en ontwikkelen de kinderen hun mogelijkheden en talenten. 

Naast 21 locaties voor Peuterspeelzaalwerk is er een centraal bureau gevestigd, waar functionarissen werkzaam zijn, die zich inzetten om de randvoorwaarden voor het Peuterspeelzaalwerk mogelijk te maken.

Door veranderende wetgeving, en de daarmee samengaande administratieve veranderingen, ontstaat er tijdelijk een vacature van medewerker kindadministratie. De medewerker kindadministratie ressorteert hiërarchisch onder de manager bedrijfsvoering.
Functie – eisen

o MBO+ / HBO denk- en werkniveau
o Kennis van het Office pakket
o Ervaring met het werken in personeels- of kindplanningssystemen
o Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden
o Flexibel en stressbestendig

Als medewerker kindadministratie ben je verantwoordelijk voor de plaatsing van de peuter vanaf de inschrijving tot de laatste dag dat de peuter de peuterspeelzaal bezoekt. Je hebt contacten met peuterspeelzaalleidsters en ouders, maakt een planning voor de gehele peuterspeelzaalperiode, verzorgt plaatsingsovereenkomsten en begeleidt ouders bij de aanvraag van toeslagen bij de Belastingdienst. Je werkt nauw samen met de collega’s binnen de afdeling en draagt een gezamenlijke verantwoording voor het up-to-date houden van het kindplanningssysteem.

Stichting Peuterspeelzaalwerk biedt passende arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een informele, ambitieuze organisatie en hebt, mede vanuit je functie, veel interne en externe contacten.
Ben je geïnteresseerd? Mail dan naar c.vanwandeloo@peuterspeelzaalwerk.nl of stuur je sollicitatiebrief naar PWH, t.a.v. Carola van Wandeloo, afdeling P&O, Postbus 2665, 6401 DD Heerlen.
En kijk zeker ook eens op onze website: www.peuterspeelzaalwerk.nl

Reageren is niet mogelijk