Vacature: Medewerker personeelszaken

(voor 18 uur per week)

Stichting Peuterspeelzaalwerk Heerlen (PWH) heeft 21 peuterspeelzalen verspreid over Heerlen en Hoensbroek. Professionele medewerkers begeleiden, ondersteund door vrijwilligers, bijna 750 peuters; twee- en driejarigen, die aan het begin staan van hun zoektocht naar vaardigheden en kennis. Door samen te spelen en spelenderwijs te leren, ontdekken en ontwikkelen de kinderen hun mogelijkheden en talenten. 

Naast 21 locaties voor Peuterspeelzaalwerk is er een centraal bureau gevestigd, waar functionarissen werkzaam zijn, die zich inzetten om de randvoorwaarden voor het Peuterspeelzaalwerk mogelijk te maken.
Door veranderende wetgeving en de daarmee samengaande uitbreiding van werkzaamheden ontstaat er een, vooralsnog tijdelijke, vacature van medewerker personeelszaken. In deze functie maak je deel uit van het team personeelszaken en secretariaat binnen de afdeling bedrijfsvoering. Je ondersteunt en adviseert het management ten aanzien van vraagstukken van personele aard en ressorteert hiërarchisch onder de manager bedrijfsvoering.

Functie-eisen
• Afgeronde HBO opleiding op het vakgebied HR
• Ervaring met een personeelsplansysteem
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
• Affiniteit met beleidsmatige werkzaamheden
• Flexibel, zelfstandig en stressbestendig

Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden en het verder ontwikkelen van de personeelsadministratie voor circa 100 medewerkers en 50 vrijwilligers. Je zorgt voor een correcte personele planning in de peuterspeelzalen en je assisteert bij de aanlevering van mutaties binnen de salarisadministratie en de invulling van het individuele keuzebudget. Je zorgt voor kloppende personeelsdossiers en beantwoordt vragen van medewerkers. Het is een servicegerichte rol waar medewerkers als klanten worden gezien en behandeld. Je bent in staat om contacten op meerdere niveaus te onderhouden.
Een belangrijk onderdeel binnen je rol is het opleidingsgedeelte. Je koopt trainingen in die voortkomen uit het opleidingsplan en geeft mede vorm en inhoud aan het opleidings- en stagebeleid. Je adviseert medewerkers over de inzet van het loopbaanbudget en bent deskundige op het gebied van permanente educatie. Daarnaast biedt je ondersteuning bij het vormgeven van het personeelsbeleid.

Stichting Peuterspeelzaalwerk biedt passende arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een informele, ambitieuze organisatie en hebt, mede vanuit je functie, veel interne en externe contacten. De werktijden in deze functie beginnen ’s ochtends om 8.00 uur. Voor het overige worden de dagen en tijdstippen in overleg vastgesteld.
Ben je geïnteresseerd? Mail dan naar c.vanwandeloo@peuterspeelzaalwerk.nl of stuur je sollicitatiebrief naar PWH, t.a.v. Carola van Wandeloo, afdeling P&O, Postbus 2665, 6401 DD Heerlen.

Reageren is niet mogelijk